• 24ωρη Άμεση Επέμβαση

  210 400.32.31 • 6934 010.788

 • ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

  Συνοδείες Προσώπων

  Το τμήμα συνοδείας προσώπων της DSS, παρέχει συνοδείες σε πολιτικά πρόσωπα, Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, διασημότητες της τέχνης και των media, διοικητικά στελέχη, αθλητές αλλά και σε κάθε άτομο που χρήζει προστασίας και ασφάλειας.

  Συνοδείες Προσώπων

  Κάθε περίπτωση συνοδείας VIP είναι πολύ ιδιαίτερη και διέπεται από διαφορετικές παραμέτρους, οι οποίες διαφοροποιούν σημαντικά τις μεθόδους αλλά και τη γενικότερη προσέγγιση που πρέπει να γίνει. Η πολυετής εμπειρία μας σας εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών και την maximum ασφάλεια.

  Συνοδείες Προσώπων

  Το διάστημα συνοδείας – φύλαξης προσώπου ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου και μπορούν να είναι για κάποια συγκεκριμένη προγραμματισμένη ημερομηνία, είτε και για κάποιες ώρες είτε και μεγαλύτερης διάρκειας όπως ημέρες, εβδομάδες ή και κάποιους μήνες πάντα με ειδικά εκπαιδευμένους φρουρούς και συνεχή έλεγχο και εποπτεία της ευρύτερης ζώνης κίνησης για μεγαλύτερη ασφάλεια.

  Συνοδείες Προσώπων

  Με τον τρόπο αυτό ο έλεγχος γίνεται καλύτερα σε εσωτερικούς και περιβάλλοντες χώρους, ελέγχονται και εντοπίζονται ύποπτες συμπεριφορές και εμποδίζεται η διαρροή πληροφοριών που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον εν λόγο πελάτη.

  Συνοδείες Προσώπων

  Εκτός των υπηρεσιών συνοδείας όμως, η DSS σας δίνει τη δυνατότητα ελέγχου και αξιολόγησης των υπηρεσιών ασφαλείας που ήδη έχετε, μέσα από μικρά τεστ ώστε να αναλύσουμε και να αξιολογήσουμε τις αδυναμίες του τρόπου φύλαξης που είχατε ως τώρα.

  Συνοδείες Προσώπων

  Designed by PrintALL.gr ™ • 2014  | 33 queries in 0,132 secs