• 24ωρη Άμεση Επέμβαση

  210 400.32.31 • 6934 010.788

 • ΜΕΝΟΥ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

  Συναγερμοί - Κάμερες

  Συναγερμοί

  Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο κίνδυνος διάρρηξης μειώνεται σημαντικά μετά την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, για αυτό και οι συναγερμοί αποτελούν κύριο λόγο αποτροπής εισόδου για τους επίδοξους εισβολείς στη ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα την προστασία της περιουσίας σας ενώ προστατεύουν και εσάς τους ίδιους. Στην DSS καλύπτουμε και αυτή την παράμετρο ασφαλείας μέσα από μεγάλη ποικιλία επώνυμων ενσύρματων και ασύρματων συναγερμών αλλά και αυτόνομων μονάδων.

  Αρχικά με βάση των αναγκών σας και τις εκτιμήσεις του συμβούλου της εταιρίας μας γίνεται η μελέτη εγκατάστασης και στη συνέχεια το σύστημα τοποθετείται από εξειδικευμένους τεχνικούς και συνδέεται με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της DSS. Σε κάθε σήμα συναγερμού το προσωπικό μας ενημερώνει άμεσα τον ιδιοκτήτη και τις αστυνομικές αρχές ενώ όπου κρίνεται απαραίτητο το Τμήμα Άμεσης Επέμβασης της DSS ελέγχει από κοντά τη σοβαρότητα του περιστατικού.

  Κάμερες

  Η DSS διαθέτει μεγάλη ποικιλία συσκευών για όλες τις πιθανές ανάγκες, από εξωτερικές κάμερες κίνησης και εστίασης με εξωτερικό στεγανό περίβλημα μέχρι διακριτικές κάμερες για εσωτερική χρήση. Η εγκατάσταση φυσικά γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς.

  There are no photos with those IDs or post 67 does not have any attached images!
  Designed by PrintALL.gr ™ • 2014  | 33 queries in 0,113 secs